Karin Mikkelsen,
Telefon 51887073

Ønsker du

• Vægttab / opstramning
• Sund morgenmad
• Optimal ernæring 
• Mere energi og overskud
• Træning med/uden baby
• Sund livsstil
• Muskelopbygning...

Så kan vi hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring med at hjælpe folk med at ændre livsstil og holde de gode vaner. 

Vi hjælper med at optimere din hverdag så du får mere energi og overskud.
Måske det er trænings-resultaterne du ønsker at optimere eller bare være sikker på at du er velernæret og får en sund morgenmad?
Har du bukser der strammer (eller gemmer sig inde bagerst i skabet?) og er du villig til at lave nogle justeringer i din hverdag – så kan vi hjælpe dig!

Vi har igennem årene tilegnet os utrolig meget personlig erfaring på mange forskellige områder. Vi har derudover også allerede hjulpet over 2000 mennesker til deres mål og vi fortsætter. Vi har en mission om at hjælpe 10.000 mennesker inden 2025 og derfor udvider vi også hele tiden coach-teamet. 

Vores coaching tilpasses altid til din situation og tager udgangspunkt i dine mål. Sammen finder vi det der virker for dig!

 

Hvis du bor i nærheden så lad os starte med at mødes og lave en uforpligtende bodyscanning*, snakke om dine mål, dine udfordringer, hvor du kan optimere og om hvordan Herbalife's ernæringsprodukter og vores support kan hjælpe dig på vej.
Bor du ikke i København er det ingen problem – Vi coacher også mange af vores klienter online/ telefonisk!

*Bodyscanningen foregår med en Tanita bodyscanner og fortæller dig bl.a. din fedtprocent, bodyage og muskelmasse så vi har et specifikt udgangspunkt. Vi gennemgår dine kostvaner og snakker om hvor du kan optimere samt hvordan Herbalife's ernæringsprodukter og vi kan hjælpe dig.

logo

Kontakt os på kontakt@fitteam.dk 

Selvstændig Herbalife Coach:
Karin Louise Bay Mikkelsen

Adresse:

Damhaven 3B, 1th
7100 Vejle