Karin Mikkelsen,
Telefon 51887073

FitChallenge

Tilmeld dig FitChallenge og kom i form!

FitChallenge er for alle der, uanset niveau, går efter at komme i bedre form, opbygge muskler, tabe fedt eller bare elsker at træne! 

Vi har det sjovt og der er plads til alle. Typisk er aldersfordelingen mellem 18 og 65 år. Vægten svinger mellem 47 kg og +130kg. Træningerne er med din egen kropsvægt og vil foregå på tid så alle kan deltage på eget niveau. Efter træningen er der en grundig udstrækning.

Inden første træning skal du deltage i et infomøde hvor du får din første bodyscanning. Denne gennemgåes sammen med din coach ved særskilt aftale. Sidste bodyscanning foregår efter sidste træning. Kort efter afholder vi en afslutningsfest, hvor præmierne bliver uddelt og vi anerkender de flotte resultater!

Det er bevist at gennemførsel er nemmere hvis du starter en ny livsstil sammen med en anden person. Udfordr gerne en ven eller veninde!

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER TIL RÅDIGHED... FØRST TIL MØLLE!

 

FitChallenge inkluderer:

  • Mindst 16 fitness-timer centralt i Vejle ved biblioteket 
  • Onsdage 17.00-18.00 og lørdage 10.00-11.00
  • Bodyscanning start og slut
  • Ernæringsvejledning, måltidsplaner og support
  • Præmier op til 1.500DKK pr. vinder

Læs mere om os på facebook: FitTeam DK
Vilkår og betingelser: Vilkår og regler
Disclaimer: FitChallenge disclaimer

Bemærk: Ved tilmelding skal du vælge tidspunkt for hvornår du vil deltage på informationsmødet og få din første bodyscanning - det er vigtigt at du er der til tiden på dit valgte tidspunkt.
Det frarådes at blive bodyscannet hvis du har pacemaker eller er gravid. Du er stadig meget velkommen til at deltage i FitChallenge, men kan ikke vinde præmier da vi intet har at regne fremgang efter.
Ved tilmelding skal du vælge hvem der er din coach. Din coach er den coach der har inviteret dig til FitChallenge. Er du inviteret via en ven, har du samme coach som vedkommende. Du har desuden samme coach, hvis du har deltaget ved en tidligere FitChallenge.
Aldersgrænse 18år.

logo

Kontakt os på kontakt@fitteam.dk 

Selvstændig Herbalife Coach:
Karin Louise Bay Mikkelsen

Adresse:

Damhaven 3B, 1th
7100 Vejle