Karin Mikkelsen,
Telefon 51887073

Vi ønsker at hjælpe deltagerne med at opnå sunde og langtidsholdbare resultater, derfor skal du ved din tilmelding være klar over følgende betingelser:
Alle deltagere har mulighed for at vinde præmierne, forudsætningerne er:

Kropsfedt% kategorien: Vinderen er den deltager, der har tabt mest procentvis fedtmasse, og som samtidig har tabt maksimalt 2,5 kg muskelmasse.
Eksempel 1: Bettina har 20 kilo fedt, på de 8 uger taber hun 5 kilo fedt, hendes procentdel som er tabt er lig med 25 procent.
Eksempel 2: Lotte har 40 kilo fedt, på de 8 uger taber hun 5 kilo fedt, hendes procentdel som er tabt er lig med 12,5 procent.

Muskeløgnings kategorien: Vinderen er den deltager, der har opbygget mest muskelmasse i kilo, og som samtidig ikke har øget sin kropsfedt med mere end 2,5%. Deltagere, som starter for at øge i muskelmassen skal befinde sig i det grønne område af fedt% skalaen (ikke atletisk aflæsning) ved start.

Vinderen af den overordnede kategori: En kombination af Kropsfedt% kategorien og muskeløgningskategorien, tab af centimer og generel forbedring af personlig fitness tilstand samt mentalitet.

Vinderne skal være over 18 år.
Vinderne skal deltage på mindst 6 fitnesstimer ud af periodens 16 mulige over de 8 uger. 
Træningerne afholdes tirsdage og onsdage 17.00-18.00 i Ny Nørup ved hallen/ skolen.
Du får en bodyscanning på første infomøde og efter de 8 uger. For at vinde skal der deltages til slut-scanning efter 8 uger og afslutningseventen. Vinderne bliver annonceret på afslutningseventen hvor præmierne bliver uddelt. Hvis vinderne ikke er tilstede, vil præmien gå til næstbedste resultater.

Der er ingen krav om valg af ernæringsmæssigt program. Det er helt op til den enkelte deltager og alle uanset ernæringsprogram har mulighed for at vinde præmierne.
Børn under 15 år kan deltage gratis ifølge med en voksen, 18 eller derover koster normalt tilmeldingsgebyr.
Præmiebeløb: 50kr pr. deltager går til pengepræmier. De øvrige beløb bliver anvendt til udgifter som lokaleleje, afslutningsevent, gebyrer ifm. tilmeldingssystem, trykning/print osv.
Indtil den første registreringsaften vil der være mulighed for at opnå fuld refundering af deltagergebyret på 199 kr. På registreringsaftenen vil der være coaches til stede, du får din første bodyscanning og evt yderligere spørgsmål kan besvares.

logo

Kontakt os på kontakt@fitteam.dk 

Selvstændig Herbalife Coach:
Karin Louise Bay Mikkelsen

Adresse:

Damhaven 3B, 1th
7100 Vejle