Karin Mikkelsen,
Telefon 51887073

Har du et mål? Vi står klar til at hjælpe dig!

Hvadend du ønsker at træne med os eller er mere til den personlige coaching så står vi klar til at hjælpe dig. Vi elsker at træne men vores forløb forudsætter ikke at du skal træne hvis ikke det er for dig. 

Du kan komme til en uforpligtende samtale med en af vores selvstændige Herbalife-coaches og høre hvordan vi kan hjælpe dig. Vi laver en bodyscanning og gennemgår din kropssammensætning, taler om dine mål og din livsstil og om hvordan du kan optimere. 
Vores personlige programmer inkluderer altid ernæringsprodukterne fra Herbalife fordi vi har så gode erfaringer med at få resultater når du er velernæret; Herbalife er et stærkt brand vi alle som coaches er fan af og står inde for. Vi hjælper dig med alt omkring din kost, dit mindset (og din træning hvis du ønsker). 

Ønsker du
• Vægttab / opstramning
• Sund morgenmad
• Optimal ernæring
• Mere energi og overskud
• Træning med/uden baby
• Sund livsstil
• Muskelopbygning

... Så kan vi hjælpe dig!

KLIK HER

Vores coaching tilpasses altid til din situation og tager udgangspunkt i dine mål. Sammen finder vi det der virker for dig! Lad os starte med at mødes og lave en uforpligtende bodyscanning*, snakke om dine mål, dine udfordringer, hvor du kan optimere og om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

*Bodyscanningen foregår med en Tanita bodyscanner og fortæller dig bl.a. din fedtprocent, bodyage og muskelmasse så vi har et specifikt udgangspunkt. Vi gennemgår dine kostvaner og snakker om hvor du kan optimere samt hvordan Herbalife's ernæringsprodukter og vi kan hjælpe dig. 

logo

Kontakt os på kontakt@fitteam.dk 

Selvstændig Herbalife Coach:
Karin Louise Bay Mikkelsen

Adresse:

Damhaven 3B, 1th
7100 Vejle